Σερμπετ - νερό
και ζάχαρη
αλατοπιπερίστα
- αλάτι και κόκκινο πιπέρι ανακατεμένο
σιμιγδάλι
- τηγανισμενο ψωμί με λάδι
καρταλάτσι
- ζυμαρικο με τσιγαριδες από παστό χοιρινό
σαραγλι
- ζυμαρικο με στρογγυλό σουφρωμένο φύλλου
γκιουβέτσι
- λάχανο τουρσί με χοιρινό κρέας στο φούρνο
καπαμας
- πήλινο τσουκάλι γεμάτο κρέας , σφραγισμένο με ζυμάρι , στο φούρνο
κοψόαλου
- κομμένο γάλα σαν γιαούρτι
γκαϊγκανάς
- αυγά χτυπημένα και τηγανισμενα
μαμαλίγκα
- τυρόψωμο
κάσσια
- γάλα με αλεύρι
κατσιαμάκι
- αλεύρι , νερό , ζάχαρη , παστές τσιγαρίδες
ξιλιτζέ
- νερό , αλεύρι , κρεμμύδι , ξύδι
λίγδα
- λίπος χοιρινος
τατατούρ
- νερό , αγγούρι αλάτι , σκόρδο
τζιϊρίσιος
καβουρμάς - χοιρινό συκώτι
κατίκ
- γάλα και τυρί
ριτσέλια
- κολοκύθι με ζαχαροκάλαμο
σταφλαρμιά
- σταφύλια με μούστο
χουσιάφια
- ξεραμένα φρούτα
σκορδαλιά
- καρύδια χτυπημένα με σκόρδο
καβουρμάς
- χοιρινά κόκαλα και παστό τηγανισμένα
μικίκια
- λουκουμάδες
ρουσνίτσια
- κομμένο φύλλο σαν χοντρό μακαρόνι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου